Apenheul korting

Meemaken hoe apen leven in een vrije omgeving? Dan ben je bij Apenheul aan het goede adres. Met het vrije leef concept dat in het park gehanteerd wordt komt de bezoeker dichterbij apen dan ooit gedacht. Tralies en hekken zijn binnen het park nauwelijks te vinden. Mens en aap ontmoeten elkaar in Apenheul en kunnen samen spelen en ontdekken. Grote apen, kleine apen, nieuwsgierige apen en spelende apen: je vindt ze allemaal in het park. Met vooraf een bezoek plannen zijn er verschillende kortingen op de tickets verkrijgbaar!

-> Bekijk Apenheul vakantieveilingen

Alleen apen?

Apenheul is naast alle apen ook thuis aan andere dieren. Onder andere geiten, varkens, schapen en kikkers leven in harmonie samen met de apen. Ben je het brutale aapje dat je koekje wilt pakken even zat? Dan kun je natuurlijk de andere dieren opzoeken. De variatie aan dieren maakt het park extra leuk om te bezoeken.

Online korting

Met korting naar Apenheul? Bij aankoop van de tickets online krijg je áltijd 1 euro korting. Daarnaast heeft Apenheul ook speciale voordeeldagen waarbij de korting per ticket kan oplopen tot zelfs 4 euro. Vooral voor Vroege Vogels en Late Vogels is het kopen van een ticket voordeliger. Het loont dus zeker om van tevoren je bezoek te plannen. Zeker als je meedoet met de Apenheul ticket veilingen op Vakantieveilingen.nl. Bied mee vanaf €1 voor toegang voor twee personen.

-> Koop dagtickets met hoge korting!

Oplopende online korting

Naast individuele kortingen kan het ook voordeliger zijn om met een groep het park te bezoeken. Apenheul hanteert een oplopende korting. Hoe groter de groep des te meer korting je krijgt. Het is zelfs zo dat bij groepen groter dan 20 personen de online korting áltijd 2,50 euro is.

Educatie

Scholen die een schoolreisje plannen doen er goed aan om bij de website van Apenheul te kijken. Het park organiseert diverse rondleidingen en past deze aan op de groep die ze rondleiden. Daarnaast zijn er scherpe prijzen voor schoolreisjes. En natuurlijk is het park een geweldige plek waar educatie en plezier hand in hand gaan!

Tickets scannen vanaf de smartphone of tablet

Tegenwoordig heeft iedereen wel een smartphone of tablet. Daarom is het nu ook mogelijk om de online gekochte tickets vanaf de mobiel te scannen bij de toegang van het park. Een groot voordeel hierbij is dat je de rijen bij de kassa’s kan ontwijken. Dan kun je meteen het park in en langer genieten van een leuk dagje uit!