Slagharen adres

Bij een bezoek aan attractiepark Slagharen is het handig je van te voren voor te bereiden. Wie gaan er mee, ga je de tickets vooraf kopen of ga je op de bonnefooi? Neem je zelf eten en drinken mee of ga je voor gemakkelijk en koop je het daar? Maar het meest belangrijke is toch wel: hoe komen we er? Je moet er dan over nadenken hoe je naar Slagharen wilt gaan (met de auto of het openbaar vervoer) en vervolgens de route gaan plannen. Dan weet je waar je aan toe bent en hoe laat je het beste kunt vertrekken.Hieronder alvast de beste tips over hoe je het park het makkelijkste kan bereiken met de auto, of het openbaar vervoer!

-> Bekijk de adresgegevens, route & meer

Bereikbaarheid

Attractiepark Slagharen ligt in het gelijknamige plaatsje Slagharen, in de provincie Overijssel. Grotere steden als Meppel en Zwolle liggen dichtbij. Slagharen is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg (A28). Vanaf Utrecht ligt Slagharen op ongeveer anderhalf uur rijden. Je kunt je auto tegenover de hoofdingang van het park parkeren. Bezoekers van het attractiepark kunnen de auto parkeren op de centrale parkeerplaats tegenover de hoofdingang. De kosten voor het parkeren bedragen € 7,50 per auto en zijn te koop bij de automaten, kassa’s en de receptie.

Ook met het openbaar vervoer is Slagharen prima te bereiken. Het ligt eraan vanaf welke richting je komt. Van daar uit neem je de trein naar Hardenberg, Coevorden, Zwolle of Hoogeveen. Vanaf de stations van deze plaatsen kun je een bus nemen die je voor de ingang van Slagharen afzet. De bus rijdt (afhankelijk van het station waar je bent uitgestapt) over het algemeen redelijk vaak richting Slagharen, dus je hoeft meestal niet lang op de bus te wachten. Met het openbaar vervoer vanuit Utrecht heb je ongeveer twee uur aan reistijd om attractiepark Slagharen te bereiken.

Adres attractiepark Slagharen

Het adres van attractiepark Slagharen is: Zwarte Dijk 37, 7776 PB te Slagharen. Kijk voordat je vertrekt altijd naar de actuele verkeerssituaties of vertragingen op het spoor. Hiermee kun je onaangename verrassingen voorkomen waardoor je uitje naar Slagharen vertraging zou kunnen oplopen en je er niet zo lang kunt verblijven als je zou willen. En vind je de reistijd naar Slagharen net iets te lang, dan kan je er altijd nog een mini vakantie van maken! Slagharen heeft namelijk ook een vakantiepark met erg mooie accommodaties en een gezellige camping.