Slagharen korting

Pretpark Slagharen is een attractiepark dat al heel lang bestaat. Wil je met korting naar dit pretpark, lees dan snel verder.
Attractiepark Slagharen is een heel leuk pretpark, waar genoeg te doen en beleven is voor jong en oud. In 1963 bouwde winkelier Henk Benkboom een aantal vakantiehuisjes op een stuk landbouwgrond rond een oude boerderij in Slagharen. Als extra attractie bij elk vakantiehuisje, bood hij een Shetlandpony en een wagentje aan. In die tijd was dit concept nieuw in Nederland, waardoor hij hier veel succes mee oogstte. Het daaropvolgende jaar werd daarom het aantal vakantiehuisjes verdubbeld en uitgebreid met een zwembad en speeltuin. In de jaren 1970 en 1980 werden er tal van leuke attracties omheen gebouwd, waardoor Slagharen een echt pretpark werd. Lees hieronder verder over naar Slagharen met korting.

-> Dagtickets met korting bestellen -> Bekijk vakantiepark aanbiedingen

Wat is er te doen in Slagharen?

Attractiepark Slagharen heeft erg veel leuke attracties voor kinderen, maar ook als ouders of oudere vermaak je je hier prima! Wat is er allemaal te doen en te beleven in Slagharen? Bij de spannende vaartocht door het park waan je je even helemaal in het Wilde Westen van vroeger. Je kunt samen met je kinderen een leuk ritje maken in een oude oldtimer. In Kids Country zijn allerlei leuke evenementen voor de kinderen vinden, zoals Rosies Teaparty, een draaimolen van grappig ronddraaiende theekopjes, dat vindt elk kind geweldig! En natuurlijk is er de niet te missen Chuck Wagon: een supergaaf reuzenrad speciaal voor kinderen dat een mooi uitzicht biedt over het hele pretpark.

Enzovoorts. Een toffe 4D-film kijk je in El Teatro, of neem de Mountain Slide, een imponerende glijbaan, waar je op een matje pijlsnel naar beneden glijdt.
Voor de echte durfals is er nog de Enterprise. Deze attractie begint rustig en langzaam. Je gaat daarna steeds hoger en uiteindelijk ga je helemaal over de kop. Een stoere en spannende attractie, waarbij je natuurlijk wel veilig in je bakje vastgegespt zit.

Regel nu jouw korting voor Pretpark Slagharen!

Ga dit toffe pretpark in de gemeente Hardenberg zeker bezoeken. Je kunt hierbij kiezen voor een dagje Slagharen, maar je kunt ook een huisje of campingplek reserveren op het vakantiepark, zodat je met je kinderen een aantal dagen naar het het pretpark kunt. Dan weet je in ieder geval zeker dat je geen enkele attractie hoeft te missen. Graag tot ziens in het mooie Slagharen!

-> Dagtickets met korting bestellen -> Bekijk vakantiepark aanbiedingen