Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland? Beleef een groot avontuur in het magische toverland vol met grote attracties en mooie shows. Reusachtige achtbanen, vrolijke familie attracties en leuke klimtoestellen. Een super groot park met 6 verschillende thema werelden zoals het land van Toos, Magic forrest, Troy Area, het magische valei, Avalon, Wunderwald, Ithaka en Port Laguna. Een super park voor jong en oud.

Het mooie aan Toverland is ook dat het zowel een binnen- als een buitendeel heeft. Daardoor is het park ook met wat minder goed weer en het hele jaar door de moeite waard om naar toe te gaan. Toverland is het hele jaar van 10.00 tot ongeveer 18.00 geopend. Tijdens de winterperiode van 1 november t/m 31 maart zijn een aantal buitenattracties gesloten.

-> Tickets met korting bestellen

Attracties

In Toverland zijn er ruim 30 attracties, zoals de bekroonde houten achtbaan Troy, Villa Fiasko, Wirbelbaum, Backstroke, Alpenrutsche en de inmiddels verbouwde Woudracer, de eerste bobkart van de Benelux. In het buitengebied werd de Booster Bike in gebruik genomen, de eerste motorfietsachtbaan ter wereld. Toverland blijft attracties (ver)bouwen en verbeteren, om zo de bezoekers steeds te verrassen en vermaken. Ook voor zakelijke evenementen en familiefeesten, is Toverland een prima plek om iets te organiseren.

Overnachting

Als je je dagje Toverland wilt uitbreiden met een verblijf in Limburg voor een overnachting, weekend, midweek of week kan terecht bij een van de vele campings, parken en hotels in de omgeving. Veel van deze accommodaties bieden aantrekkelijke kortingen en arrangementen in combinatie met een bezoek aan dit attractiepark.

-> Profiteer hier van korting op je tickets!

Toverland adres

Attractiepark Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum

Toverland plattegrond

attractiepark toverland

Ontdek het attractiepark in 3 minuten