Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn ligt bij het gelijknamige dorp Hellendoorn en biedt vermaak in de vorm van shows, maar ook verschillende attracties voor zowel jong als oud. Ook met warm weer is het park prima om verkoeling te zoeken, naast diverse waterattracties is er het Aquaventura Slidepark:  een outdoor waterpark van 5000 m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen. Ook het waterpark is leuk voor jong en oud, want voor kleine waterratten is er een aparte waterspeelplek.

-> Bestel tickets met korting

Attracties

De Rioolrat en de Tornado zijn de meest spectaculaire achtbanen in het park. Maar als je van actie en spanning houdt, maak dan ook zeker een rit in de Tarantula Magica waarbij je in een karretje aan een wiel vastzit. Het wiel draait rond, terwijl het omhoog gaat. Voor wie het minder hard mag gaan, zijn er zeker ook rustiger attracties, zoals de Zweefmolen, de Dino Sky Pedalo en de Monorail. De Discovery Club is een echte aanrader om met het hele gezin te doen. Met zijn vieren zit je in een karretje waar je een parcours mee af legt. Onderweg kun je op verschillende objecten schieten. Wie scoort daarbij het beste en het e hoogste? De wachttijden bij de attracties kort vallen reuze mee dus voor je het weet ben je aan de beurt.

Als de temperaturen stijgen, maak dan een rondje in de Sungai Kalimantan of pak de wildwaterbaan om in je bootje naar beneden te roetsjen. Nog meer afkoeling nodig? Waterpret gegarandeerd in het Slidepark!

Slidepark

Vijftien verschillende waterglijbanen zorgen op hun eigen manier voor een optimale manier om lekker af te koelen op een (ont)spannende manier. De glijbanen zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 100 cm lengte, maar er zijn ook glijbanen waar je 110cm of 120cm lang voor moet zijn.

Dreumesland

Een speciaal deel in het park is gereserveerd voor de allerkleinsten. Deze attracties zijn allemaal toegankelijk voor kinderen tot 120 cm. Zoals bijvoorbeeld een rondje in de draaimolen, in een vliegtuig, een truck of een vaartocht in de zwanen.

Shows

Het entertainment in avonturenpark Hellendoorn bestaat uit drie shows. Die van Kareltje en Jasmijn gaat over de verjaardag van Kareltje. Zijn goede vriendin Jasmijn bedenkt een leuke verrassing voor Kareltje om een feestje te kunnen vieren. De liedjes in deze show zijn heel leuk voor kinderen om lekker mee te dansen en zingen.

De zeeleeuwenshow is de tweede show. Het diamanten hart speelt de hoofdrol in deze show. Het hart is gevonden en wordt weer teruggebracht naar zijn rechtmatige eigenaar. Maar helaas zijn er dieven die dit hart heel graag willen stelen…

In Casa Magnetica ontdek je op een bijzondere manier wat magnetische krachten kunnen doen.

Ben je op zoek naar een pretpark waar de wachttijden meevallen, niet te massaal en ook nog eens betaalbaar is? Bij avonturenpark Hellendoorn ben je dan echt aan het goede adres!

-> Hellendoorn tickets bestellen

Hellendoorn adres:

Avonturenpark Hellendoorn

Luttenbergerweg 22

7447PB Hellendoorn