Efteling arrangement

Het is altijd aantrekkelijk om een Efteling arrangement te boeken. Dit is dan altijd inclusief tickets voor het park. Overnacht je in een accommodatie van De Efteling zelf, dan is de toegang ook nog eens geheel gratis. Dit geldt ook op de dagen van aankomst en vertrek, je kunt zelfs eerder naar binnen dan de gewone bezoeker. Zo ben je altijd als eerste bij de leuke attracties. Dit is dan ook het grote voordeel ten opzichte van arrangementen van andere aanbieders. Het is daarom slim om de mogelijkheden altijd even naast elkaar te leggen. Zo heb je altijd de beste deal.

Het grote voordeel
Het belangrijkste voordeel van een Efteling arrangement is natuurlijk dat je alles in één hebt. Dat maakt het wel zo gemakkelijk. Je denkt dan aan de entreekaarten, de hotelovernachting en al het andere. Alles ligt gewoon klaar bij de receptie. Je hoeft dus nergens op te wachten en kunt direct het park in. Bovendien is alles natuurlijk ook een stuk goedkoper. De tickets voor de Efteling zijn lekker scherp geprijsd en je krijgt ook vaak allerlei extra dinge geboden. Denk bijvoorbeeld aan een ontbijtbuffet. Wel is het belangrijk dat je met eigen vervoer komt. Dit is het enige wat je zelf moet doen. Al ben je gedurende je arrangement altijd binnen loopafstand.

-> Bekijk arrangementen

Een leuke accommodatie
Een ander pluspunt van een Efteling arrangement is dat je kunt kiezen voor een goed hotel. Je kiest voor het Efteling Hotel direct naast het park. Het thema van het park werkt hier natuurlijk door. Bovendien is hier aan alles en iedereen gedacht, inclusief vermaak voor de kinderen. Bovendien kan je zwemmen in het overdekte zwembad van vakantiepark Efteling Bosrijk. Daarnaast krijg je korting op musicals of op het Efteling Golfpark. Het hotel is een viersterrenhotel. Er zijn verschillende themakamers die allemaal een link naar het park hebben. Andere opties zijn natuurlijk Efteling Bosrijk of Efteling Loonsche Land. Twee vakantieparken met alle ruimte en op loopafstand.

-> Efteling hotel arrangementen

Direct boeken
Ben je enthousiast geraakt over een Efteling arrangement? Dan is het slim om direct even te kijken welke verder informatie van belang is. Denk dan bijvoorbeeld aan zaken als de reisduur. Je kunt rechtstreeks een arrangement boeken. Het is goed om te weten dat de partners waarmee gewerkt wordt allemaal getoetst zijn. Dat betekent dus dat je de zekerheid dat alles klopt en je niet bang hoeft te zijn voor oplichting. Je kunt nu direct je reis boeken!
-> Efteling arrangement boeken