Efteling

Efteling

eftelingIn het plaatsje Kaatsheuvel (Noord-Brabant) ligt de magische en wonderlijke Efteling pretpark. Dankzij meer dan 30 spectaculaire attracties voor jong en oud is het pretpark garantie voor een leuke en betoverende dagje uit. Zowel jong en oud beleeft de tijd van zijn leven.

De Efteling

Het magische pretpark de Efteling ligt in het plaatsje Kaatsheuvel in Noord-Brabant. Het park staat bekend als één van de grootste en leukste pretparken welke door velen door heel het jaar wordt bezocht. Het pretpark staat met name bekend om het sprookjesbos en de fata morgana. De magische en toverachtige uitstraling van het park geeft het de juiste ambiance voor een leuk dagje uit voor jong en oud. Het bestellen van de tickets online geeft vaak een hogere korting dan kaartjes aan de kassa.

 

Goedkope tickets Efteling.

Tickets voor de Efteling zijn ook online verkrijgbaar, bovendien geven veel partijen hoge kortingen op deze tickets. Op deze website kunt u een overzicht vinden en profiteren van acties aan aanbiedingen voor het park. Hieronder enkele sites die je in de gaten kan houden voor extra korting.

lees hier de openingstijden van het park

Attracties Efteling.

De Efteling is onderverdeeld in vijf parkdelen, namelijk Marerijk, Anderrijk, Reizenrijk, Ruigrijk en Fantasierijk. Er zijn ook onderdelen die niet tot één van de rijken wordt gerekend. Het pretpark heeft al een magisch entree, namelijk Het Huis van de Vijf Zintuigen. Na het Huis van de Vijf Zintuigen volgt een groot plein dat overgaat in de Pardoes Promenade, een 21 meter brede laan van 270 meter lang, waaraan onder andere het Sprookjesbos zich bevindt.

Bekijk nu de goedkoopste tickets online!!

De Efteling is een themapark, één van de oudste van de wereld. Het park begon in 1952 met de opening van het Sprookjesbos. Een eveneens oude bekende attractie van het park is natuurlijk Holle Bolle Gijs die al jaren roept “Papier hier Papier hier”.

Er is in de loop der jaren veel veranderd in het attractiepark. Er zijn diverse attracties bijgekomen en het is nu een dagje uit voor zowel jong als oud. Het attractiepark wordt onderverdeeld in verschillende werelden met elk meerdere attracties:

Top 10 beste attracties Efteling.

Marerijk
Met de volgende populaire attracties:
– Villa Volta
– Droomvlucht
– Raveleijn
– Stoomtrein opstapplaats

Anderrijk
Door het rijk rijdt de Stoomtrein die met een soort platte brug de Gondolettavijver oversteekt. In het Reizenrijk liggen twee restaurants, waarvan één uitzicht biedt op de vijver met de Gondoletta.
Met de volgende populaire attracties:
– Vogelrok
– Monsieur cannibale
– Carnaval festival

Fantasierijk
Met de volgende populaire attracties:
-Symbolica
-Pannekoeken restaurant Polles keuken.

Ruigrijk
Met de volgende populaire attracties:
– Stoomtrein opstapplaats
– De Python
– Joris en de Draak
– De Vliegende Hollander

Overige delen van het park
In de overige delen van de Efteling vind je de volgende populaire attracties:
– Fata morgana
– Bobslee
– Pandadroom
– Spookslot

Overnachten is ook mogelijk zodat je meerdere dagen achter elkaar toegang hebt tot de Efteling. Sinds 1992 beschikt de Efteling over een eigen hotel. Dit hotel beschikt over 122 luxueuze kamers en 16 bijzondere themasuites in stijl.

Overnachten is ook mogelijk zodat je meerdere dagen achter elkaar toegang hebt tot de Efteling. Sinds 1992 beschikt de pretpark over een eigen hotel. Dit hotel beschikt over 122 luxueuze kamers en 16 bijzondere themasuites in stijl.

Korting op Efteling Tickets met acties en aanbiedingen

Bezoek nu het attractiepark in Kaatsheuvel en profiteer van de beste aanbiedingen en kortingsacties. Koop nu jouw ingangskaartje online en loop zonder in de rij te hoeven wachten direct het park binnen. Deze website biedt een overzicht van de meest recente en de beste aanbiedingen voor het betoverende park de Efteling.
 

 

 
Wil je graag reageren op dit artikel dan kan je hieronder reageren!!