Europa park arrangement

Europa park arrangementMet een Europa Park arrangement kan je voordelig meerdere dagen genieten van het grootste attractiepark van Duitsland. Europa Park Duitsland is gelegen in het Zwarte Woud en is het op één na beste bezochte pretpark van Europa. Daarnaast scoort het pretpark ook enorm hoge reviews op diverse beoordelingssites. Ook heeft Europa Park Germany al vele prestigieuze prijzen gewonnen. Niet voor niets bezoeken jaarlijks miljoenen mensen dit geweldige pretpark in Duitsland.  Met een Europa Park arrangement geniet je meerdere dagen optimaal met het hele gezin voor de beste prijs!

-> Bekijk Europa Park arrangementen

Europa park hotel

Overnachten in een hotel bij Europa park? Dat is mogelijk met een arrangement. Een arrangement is namelijk voorzien van meerdere dagen toegang tot het pretpark én overnachten in een van de Europa park hotels. Het pretpark is enorm groot, waardoor het in een dag bezoeken haast niet mogelijk is. Daarom adviseren wij altijd om als je Phantasialand als Nederlander (of Belg) gaat bezoeken om een arrangement te boeken. Een Europa park arrangement hoeft helemaal niet duur te zijn en zorgt ervoor dat je meerdere dagen kan genieten!

-> Europa park arrangement boeken

Busreis Europa park

Wil je liever een busreis naar Europa park boeken? Ook daarvoor zijn er verschillende arrangementen te boeken. Het is bijna 6 uur rijden vanaf Utrecht, niet iedereen zit daarop te wachten als je een paar dagen wilt genieten van dit fantastische pretpark. In dat geval biedt een Europa park busreis de ideale uitkomst, zo hoef je niet zelf voor vervoer naar het park te zorgen. Bekijk hieronder de busreis arrangementen.

-> Busreis Europa park arrangement

Europa park adres

Het grootste pretpark van Duitsland is gelegen in Rust, ongeveer 50 km ten zuiden van Straatsburg en ongeveer 35 kilometer ten noorden van Freiburg. Het adres van Europa park is: Europa-Park-Straße 2, 77977 Rust, Duitsland.