Julianatoren korting

Een dagje Julianatoren is net als de meeste andere pretparken in Nederland niet zo goedkoop. Online de tickets bestellen is wel iets goedkoper, maar het blijft prijzig. Kinderen tot 2 jaar zijn gratis, en vanaf 2 jaar betaal je €22,50 per persoon. Online kost een kaartje € 2 minder, €20,50 dus. Mindervaliden en hun begeleiders betalen €12,50.

Op dit moment zijn er de volgende acties voor goedkope(re) tickets voor kinderpretpark Julianatoren, zie hieronder.

Korting op je tickets voor Julianatoren

Vakantieveilingen
Als je gratis een account aanmaakt bij Vakantieveilingen kun je bieden op voordelige kaarten voor de Julianatoren. Bieden kan vanaf €1 voor twee toegangskaarten voor de Julianatoren in Apeldoorn. Door mee te bieden kan je vrij gemakkelijk zeer goedkoop een dagje naar de Julianatoren.

-> Bied mee vanaf €1 voor twee tickets!

Dagtickets

Op Dagtickets.nl kan je een stuk voordeliger Julianatoren tickets bestellen. Vaak zijn ze een stuk goedkoper via deze website. Wel moet je geluk hebben dat ze op dat moment aangeboden worden. 

-> Julianatoren tickets met korting bestellen

Ticketveiling

Via Ticketveiling kan je mee bieden op tickets voor de Julianatoren. Je kan vanaf €3 meebieden op twee tickets voor de Julianatoren, ook een stuk goedkoper dan normale tickets.

-> Bied mee op Ticketveiling

Julianatoren

Op de officiële website van de Julianatoren hebben ze een speciale kortingspagina, hierop vind je alle actuele kortingen en acties voor het pretpark. Echter zijn de tickets vaak niet zo goedkoop als via bovenstaande opties.

-> Bezoek de korting pagina van Julianatoren

 

Beoordeel deze pagina