Kinder pretparken

Met je klein(e) kinderen wil je graag naar een pretpark waar ze iedereen volop kan genieten. Ervaringen opdoen en ontdekken, en aan het einde van de dag moe maar voldaan huiswaarts keren. Hieronder een aantal tips en aanraders waar je het beste naar toe kunt om zo’n dag te kunnen beleven!

Hellendoorn

In het prachtig gelegen Avonturenpark Hellendoorn vind je Dreumesland waar ook de kinderen tot 120 cm in de attracties kunnen. Dat is pas stoer! Ze kunnen de lucht in met het Avonturenrad, over een vijver in de Zwanenmolen varen op de rug van een zwaan, zelf een vliegtuig besturen of paardrijden. Kortom: ook voor de allerkleinsten is er in Avonturenpark Hellendoorn genoeg te doen.

-> Dagtickets Hellendoorn bestellen

Julianatoren

Pretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn heeft het allemaal: waar Jul & Julia de muis wonen, vind je onder andere het Boemeltreintje, de Draaiende Koffie Kopjes en de Olifantenmolen, met Dombo. Kabouterwonderland is voor kleintje helemaal het einde en willen ze vast helemaal niet meer mee naar huis.

-> Bestel (goedkoop) kaartjes voor de Julianatoren

Drievliet

Heb je al gehoord van de Zingende Stal, de Kleutertuin en een Old MacDonalds Tractorrit? Bij de Boerderij beleven de kleintjes allerlei avonturen rond dit thema boer en boerin. Bij de Glijbaan Brigade kunnen ze lekker roetsjen, en in de kopjes van de Theeleut kunnen ze zwieren, zwaaien

Sprookjeswonderland

Het schitterende Sprookjeswonderland ligt in Enkhuizen. Ook dit pretpark is een echte aanrader voor de kleintjes. Prachtig uitgebeelde sprookjes zijn te zien bij de vaak interactieve shows en voorstellingen. En niet te vergeten kasteel Violinde met het grote kasteelplein, waar kinderen de torens en muren mogen beklimmen, de wensput, een stal met paarden en nog veel meer!

Drouwerzand

Attractiepark Drouwenerzand in het gelijknamige Drouwen heeft voor de allerkleinsten leuke bootjes om in te varen, een echte carrousel en heel veel trampolines. Het Waterplein staat garant voor urenlang spetterplezier, zie het maar eens droog te houden! En ook heel fijn: de entree is inclusief eten en drinken, zoals vers fruit, diverse belegde broodjes, frites, snacks, soep, koffie, thee, limonade en softijs. Voor kinderen tot 3 jaar is de entree gratis.

Meer kinderpretparken

Pretpark Efteling

Klik hier voor alle attracties van de Efteling

Top 10 Pretparken Nederland

Tickets al vanaf € 11,90, klik hier voor meer info

pretparken nederland walibi

Bekijk hier de beste tarieven voor Walibi!!

pretparken nederland duinrell

-> Klik hier voor alle Attracties van Duinrell

pretparken nederland julianatoren

-> Klik hier voor alle Attracties van Julianatoren

pretparken nederland plosaland coevorden

-> Klik hier voor alle Attracties Plopsa land

Kinder pretparken kaart