Movie Park Germany arrangement

Movie Park Germany arrangementWil je heerlijk één of meerdere dagen genieten van Movie Park Germany en overnachten in een prachtig hotel vlakbij het pretpark? Dan is een Movie Park Germany arrangement iets voor jou! Bij zo’n arrangement zitten de tickets voor het pretpark en de overnachting in de prijs. Een arrangement kan je boeken op basis van eigen vervoer, maar ook een busreis is mogelijk. 

-> Bekijk arrangementen

Movie Park Germany met overnachting

Movie Park Germany ligt in de plaats Bottrop in Duitsland op korte afstand van de Nederlandse grens. Het pretpark beschikt over enorm veel attracties, eetgelegenheden, winkeltjes en shows wat garant staat voor een onvergetelijke ervaring. Doordat er veel te beleven is in het park, kan je het beste kiezen voor een arrangement van een aantal dagen. Zowel kinderen als de ouders kunnen zich dagen vermaken in Movie Park Germany. Het kiezen voor een arrangement van twee of drie dagen met overnachting in een hotel bij Movie Park Germany is dus zeker een aanrader. Een arrangement kan je het beste boeken bij Peter Langhout reizen, hét adres voor pretpark reizen. Daarnaast zijn de Movie Park arrangementen bij Peter Langhout betaalbaar voor iedereen. 

-> Boek een voordelig arrangement

Busreis Movie Park

Ga je liever mee met een busreis naar Movie Park Germany dan dat je zelf moet rijden? Ook daarvoor ben je bij Peter Langhout reizen aan het juiste adres. Bekijk het aanbod op de website door te klikken op een van de knoppen op deze pagina. Vervolgens krijg je alle arrangementen te zijn, waaronder ook een busreis Movie Park Germany arrangement.

Movie Park Germany adres

Het Duitse pretpark is gelegen vlakbij de Nederlandse grens in de plaats Bottrop. Alles in het park draait om de filmwereld, er zijn vele attractie en themagebieden. Het pretpark is vanaf Utrecht 1 uur en 40 minuten rijden. Circa 160 kilometer. Het Moviepark Germany adres is: Warner-Allee 1, 46244 Bottrop, Duitsland.

-> Movie Park arrangement boeken