Phantasialand adres

Richting de Belgische grens vind je Phantasialand, bij Keulen. Phantasialand zelf beweert natuurlijk het beste attractiepark van Duitsland te zijn en daar zit zeker een kern van waarheid in. Het park investeert al een aantal jaar in nieuwe attracties en heeft dat zeker al terugverdiend, want jaarlijks bezoeken ongeveer een miljoen mensen dit pretpark. Naast de veelbekroonde high-speed-achtbaan TARON en de snelste familie boomerang RAIK, zijn er elke dag ook geweldige (dinner)shows.

-> Tickets met korting bestellen!

Waar ligt Phantasialand?

Phantasialand ligt aan de Berggeiststraße 31-41, 50321 in Brühl, Duitsland. Brühl klinkt waarschijnlijk niet heel bekend in de oren, maar het park is vrij gemakkelijk te vinden.
Via de website van het park zijn goede routebeschrijvingen te vinden en natuurlijk is het gemakkelijkst het adres in te voeren in je navigatiesysteem. Ook is het park met het OV te bereiken en is de dichtstbijzijnde luchthaven Köln/Bonn.

Parkeren bij Phantasialand

Parkeren bij Phantasialand kost €5,- per auto per dag. Er zijn twee parkeerterreinen bij het park (Mystery of China) en je wordt door wegwijzers geholpen waar je precies kunt en moet parkeren. Als je met de motor bent kost een parkeerkaart €1,-. per dag. Voor campers of caravans zijn geen aparte parkeerplekken beschikbaar, dus let hier op!
Eenmaal in dit attractiepark aangekomen is met bordjes aangegeven waar elk themagebied is en vanuit de Kaiserplatz kun je naar vrijwel elk themagebied lopen. Omdat het park niet zo groot is, vallen de afstanden heel erg mee. Op verschillende plekken hangen borden die laten zien hoe lang de wachttijd bij die attractie is. Verder is er de Phantasialand-app, waar je helemaal je bezoek met maatwerk kunt afstemmen.

-> Meer informatie over de route