Phantasialand arrangement

Phantasialand arrangementPhantasialand met overnachting boeken? Kies voor een Phantasialand arrangement om voordeel meerdere dagen te genieten in één van de leukste pretparken van Europa. Al jaren is dit Duitse pretpark één van de meest populaire pretparken in Europa. Door de veelzijdigheid van dit pretpark is er voor elk wat wils. Het park Phantasialand is net als de Efteling opgezet rondom het thema sprookjes en fantasie. Vandaar ook de naam: Phantasialand.

De thema’s sprookjes en fantasie hebben nog altijd een belangrijke rol in het park, maar door de jaren is het park uitgegroeid tot een volwaardig pretpark met attracties voor het hele gezin. Vele attracties in Phantasialand zijn inmiddels bekroong met prijzen en uitgegroeid tot echte publiekslievelingen bij pretparkliefhebbers.

-> Bekijk Phantasialand arrangementen

Phantasialand met overnachting

Overnachten in een hotel bij Phantasialand inclusief toegangstickets voor het pretpark? Dan kan je voordelig kiezen voor een Phantasialand arrangement met overnachting. Vaak heb je bij een arrangement dat je profiteert van een lage prijs en daarnaast is het natuurlijk erg fijn om meerdere dagen door te brengen in dit leuke pretpark. Één of meerdere dagen Phantasialand met overnachting boeken kan via Peter Langhout Reizen voor de beste prijs. Daarnaast profiteer je vaak van aanbiedingen, waardoor je extra voordelig uit bent.

-> Phantasialand arrangement met overnachting

Busreis Phantasialand

Wil je liever met de bus dan met eigen vervoer? Ook dan zijn er verschillende busreis arrangementen te vinden. Het grote voordeel hiervan is dat je niet zelf hoeft te rijden en dat je gezellig in een bus richting het Duitse Bruhl gaat voor onvergetelijke dagen. Daarnaast is een busreis vaak ook voordeliger dan dat je zelf moet rijden. Zeker als je zo goedkoop mogelijk Phantasialand wilt bezoeken is het een aanrader om te kiezen voor een Phantasialand busreis.

-> Busreis Phantasialand boeken

Phantasialand adres

Het pretpark is gelegen in het Duitse Brühl, dat vlak bij Keulen ligt. Vanaf Utrecht is het ongeveer 2 uur en 20 minuten rijden. Zo’n circa 245 kilometer. Voor een dagje naar een pretpark misschien niet iets te ver, waardoor het veel leuker is om te overnachten in een hotel bij Phantasialand. Kies daarom voor een arrangement voor meerdere onvergetelijke dagen in het Duitse pretpark. Het adres van Phantasialand is: Berggeiststraße 31-41, 50321 Brühl, Duitsland.