Phantasialand korting

Een dagje pretpark kost meestal best veel geld. Zeker als je met meerdere personen gaat, is een aanbieding mooi meegenomen! Phantasialand in Duitsland is nogal duur, maar er zijn zeker manieren om er met korting heen te gaan. Hoe krijg je dit voor elkaar? Lees vooral verder over de Phantasialand korting.

-> Bestel hier dagtickets met korting!

Overnachten met korting bij Phantasialand

Bij het boeken van een overnachting in hotel Ling Bao of hotel Matamba bij Phantasialand, kun je profiteren van vroegboekkorting:

  • Boek je 6 weken van tevoren boekt, dan krijg je 25% korting.
  • Boek je 3 weken van tevoren boekt, dan krijg je 15% korting.

Deze kortingen gelden niet op de tickets, maar wel op het verblijf. De tickets reserveer je apart bij een verblijf. Het verblijf in een van de hotels van Phantasialand, is dus exclusief toegangsticket tot het pretpark.

Toegangsticket met korting bestellen

Een toegangsticket (excl. winterseizoen) kost €47,50. Kinderen onder de 12 jaar en mensen ouder dan 60 betalen €37,- per dagkaart. Kinderen onder de 4 jaar mogen na het tonen van een geldig legitimatiebewijs of kopie geboorteakte gratis het park in. ANWB-leden krijgen vaak kortingen voor attractieparken en daar hoort Phantasialand ook bij. Dit scheelt vaak al €10,- per kaartje! Op andere websites, zoals Ticketveiling.nl worden vaak ook veilingen gehouden. Op dit soort sites kan je je ticket misschien wel voor de helft van de prijs kopen!
Kijk regelmatig op de site en social media van Phantasialand, of op andere websites, om te checken of je voordelig naar dit mooie attractiepark kunt!

-> Bied mee vanaf €2 voor 2 tickets