Phantasialand openingstijden

Phantasialand in Brühl bij Keulen is een dag vol plezier! Met de dark rides, waterbanen, achtbanen, waterbanen en nog veel meer attracties zal iedereen zich kunnen vermaken. Als je een hotel bij Phantasialand (in de buurt) boekt, kan je een heel weekend van Phantasialand genieten. Als je vóór de zomerperiode naar het park gaat, is er vaak de actie dat je met hetzelfde entreeticket terug mag komen in de maanden april, mei, juni, september, oktober en begin november. Als je jarig bent op de dag van je bezoek, betaal je geen entreegeld. Je ticket ontvang je dan ter plekke bij de kassa van het park op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Lees hieronder meer over de Phantasialand openingstijden.

-> Phantasialand tickets bestellen

Openingstijden Phantasialand

Doordat het park niet het hele jaar dezelfde bezoekersaantallen heeft is het in de maanden mei, juni, september, oktober en november dagelijks geopend van 9 tot 18.00 uur. Deze tijden gelden ook voor de eerste week van juli en de laatste week van augustus. In de tussenliggende periode is het park dagelijks geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur dit in verband met de drukte door de vakanties. Tijdens Phantasia Wintertraum, wat plaats vindt van 23 november 2018 tot en met zondag 20 januari 2019 is het park dagelijks geopend van 11.00 uur tot 20.00 uur. In de maand januari 2019 is het park op maandag en dinsdag gesloten. Op 31 december is Phantasialand geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Op de website van het park kun je precies zien hoe laat het park op jouw bezoek dag opent en sluit. Zo weet je exact hoeveel tijd je hebt om het park te bezoeken en indien dit te kort is kun je dus je dag van bezoek nog wijzigen indien je nog geen entreekaartjes gekocht hebt.

-> Bekijk de actuele openingstijden

Entreekaartjes

Al een paar jaar op rij heeft Phantasialand een actie waarbij je het park bezoekt in de periode voor 31 mei dat je nog een tweede keer gratis terug mag komen. Zo wordt het entreeticket voor het park in verhouding een stuk minder prijzig. Wil je helemaal goedkoop het park bezoeken? Kijk dan goed rond voor de verschillende actieprijzen die op websites zoals Groupon, Wowdeal en Social deal gehanteerd worden. Ook websites zoals Travelbird, vakantieveilingen en ticketveiling hebben vaak entreekaartjes voor pretparken zoals Phantasialand te koop staan. Zeker wanneer je met een grote groep of een gezin komt zal dit aanzienlijk schelen in de kosten.

-> Bestel tickets met korting

Video Phantasialand.

XtremeRides is een vlogger die je meeneemt naar verschillende pretparken, dierentuinen of vakantie parken. Deze keer neemt hij je mee naar Phantasialand in Brühl. Bekijk hieronder de video.