Plaswijckpark Rotterdam

Plaswijckpark Rotterdam

Plaswijckpark Rotterdam? Een echt gezellig familie pretpark. Gisteren 10-06-2018 zijn we speciaal voor Pretparken-Nederland.nl en natuurlijk de kids naar het Plaswijckpark in Rotterdam geweest. We wisten eigenlijk niet zo goed wat we moesten verwachten maar we waren enorm verrast. Wat een leuk park!! 

Plaswijckpark Rotterdam

De openings tijden Plaswijckpark zijn 7 dagen per week van 10:00 tot 19:00 in de wintermaanden van 10:00 tot 17:00. Wij waren hier afgelopen zondag 10-06-2018 al om 10 uur en we konden makkelijk gratis parkeren. We hadden de tickets online besteld en konden zo doorlopen. Het park is vooral leuk voor de kids. Er is ontzettend veel te doen. Je kan op een vlotvaren, een rondvaart doen, lekker zwemmen op een mooie zomer dag maar nog veel meer. Er is zelfs een mini dierentuin met otter’s, alpaca’s, walibi’s en stokstaartjes . Sinds kort hebben ze ook een grote indoor speeltuin. 

Tickets kan je daar kopen of online bestellen. Klik hier voor de website.

Kosten tickets: 

2 tot 64 jaar: € 12,25 
65 plus: € 8,25 
Honden aangelijnd: € 8,25

Plattegrond Plaswijckpark

Een middel groot park, maar je kan de hele dag vullen. Het park is ontzettend schoon, de gebouwen zijn vrij nieuw en kan er lekker eten. Maar je mag ook zelf eten en drinken meenemen om daar heerlijk te picknicken. Het park bestaat uit 3 verschillende Wijcken, wandelwijck, Dierenwijck en Speelwijck.

Hieronder de plattegrond van het park.

Plaswijckpark Rotterdam

Video’s Plaswijckpark Rotterdam.

We zijn natuurlijk net geweest en hebben ook een aantal video’s gemaakt. Bekijk ze hieronder. 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *