Duinrell korting

Attractiepark Duinrell bestaat al sinds 1935. Philip van Zuylen van Nijevelt, een staflid van koningin Wilhelmina opende het park toen, en het wordt nog steeds geleid door deze familie. Het gelijknamige attractiepark ligt prachtig tussen bossen en duinen op landgoed Duinrell in het mooie Wassenaar. Zowel kinderen als hun ouders, kunnen in Duinrell een heerlijke dag beleven of kiezen voor het vakantiepark en zo enkele dagen bij Duinrell verblijven. Wat je ook kiest, Duinrell staat garant voor een superleuke dag uit voor het hele gezin, van jong tot oud. De slogan van Duinrell zegt het al: “Daar kikker je van op!”. Lees hieronder meer over een dagje over verblijf in Duinrell met korting.

-> Dagtickets met korting bestellen

Duinrell met korting

Duinrell heeft iedereen wel wat te bieden. Het pretpark heeft meer dan 40 verschillende attracties voor jongere en grotere kinderen, maar ook heel veel speelwerktuigen voor kleine kinderen. Ook ouders en ouderen kunnen heerlijk genieten in Duinrell, want er zijn vele terrasjes en er is het alom bekende Tikibad, een heel veelzijdig zwembad dat er al sinds 1984 is. Er is dus ruim voldoende keus en variatie voor wat betreft attracties en activiteiten in Duinrell.

Er zijn verschillende attracties te kiezen waarbij je door te kiezen uit lengte, leeftijd, snel, over de kop, water, actief precies kunt zien voor wie het geschikt is. Zoals de de Botsboot, waarbij je juist tegen anderen aan mag varen! Als je graag over de kop wilt gaan of zweefvluchten wilt maken, kan je kiezen uit meerdere attracties, zoals de Waterspin, waarbij je steeds over de kop gaat, Wild Wings, waarbij je je gewichtloos voelt, of de Falcon, een super achtbaan met looping. Als je van snelheid houdt, probeer dan zeker de Katapults (je vliegt daarbij als een kikker over het water) of een keer de waterachtbaan Splash uit. De echte snelheidsduivels kunnen kiezen uit de razendsnelle rodelbaan, de Mad Mill of de Dragon Fly. Er is dus genoeg te kiezen als je van actie houdt!

Natuurlijk heeft Duinrell ook genoeg activiteiten voor de (aller)kleinsten onder ons. Bijvoorbeeld de draaimolen Carrousel, de Minitrein, de indoorspeeltuin Ricks’ Fun Factory) en ballenbakken. Als je even wilt bijkomen en rustig wil genieten, maak dan een vaartocht in de haven, bezoek de uitkijktoren of stap in de Monorail.

Als je met korting naar Duinrell wilt gaan, hou dan de verschillende kortingen op de website van Duinrell zelf in de gaten.

-> Dagtickets met korting bestellen

Duinrell adres

Attractiepark Duinrell is gelegen in Wassenaar (Zuid-Holland) en is gemakkelijk te bereiken. Bij het pretpark is er een groot parkeerterrein waar je kan parkeren voor €9.

Duinrell 1
2242 JP Wassenaar
Nederland