Duinrell prijzen

Attractiepark Duinrell bestaat al sinds 1935. Philip van Zuylen van Nijevelt, een staflid van koningin Wilhelmina opende het park toen, en het wordt nog steeds geleid door deze familie. Het gelijknamige attractiepark ligt prachtig tussen bossen en duinen op landgoed Duinrell in het mooie Wassenaar. Zowel kinderen als hun ouders, kunnen in Duinrell een heerlijke dag beleven of kiezen voor het vakantiepark en zo enkele dagen bij Duinrell verblijven. Wat je ook kiest, Duinrell staat garant voor een super leuke dag uit voor het hele gezin, van jong tot oud. De slogan van Duinrell zegt het al: “Daar kikker je van op!”. Lees hieronder meer over een dagje over verblijf in Duinrell met korting.

Entree van attractiepark Duinrell

Online je tickets kopen via de website van Duinrell, is altijd goedkoper dan ze terplekke kopen aan de kassa in het park. Online scheelt het al gauw zo’n € 2,00 en als je al een bezoekdatum kiest bij je aankoop loopt je korting op tot €5,-. Combi tickets zijn vaak ook voordeliger, omdat je dan een bezoek kunt brengen aan Duinrell én aan het Tikibad. Je kunt ook nog kiezen voor een ticket voor een paar uur in het Tikibad of voor de hele dag.

-> Tickets met korting

Entree van het Tikibad

Het subtropische zwemparadijs behorend bij Duinrell heet het Tikibad. Ook hier geldt dat als je je tickets online koopt je op de entreeprijs kunt besparen. De duur van je verblijf bepaalt de prijs. Als je tickets voor 4 uur koopt, zijn deze te krijgen voor prijzen rond de €18,00. Als je de hele dag onbeperkt gebruik maken van het subtropische zwembad dan kan dat ook voor ongeveer € 22,00. Combitickets zijn ook mogelijk bij een verblijf in het vakantiepark of op de camping van Duinrell.

-> Tikibad tickets bestellen

Vakantiepark of camping

Op de website van Duinrell is er keuze uit diverse mogelijkheden om een weekend of langer te verblijven. Zoals bijvoorbeeld een plekje op de camping of een verblijf in een Duingalow. Via de HEMA, Blokker en Lidl zijn er ook vaak leuke aanbiedingen.