Actiecode Efteling

Themapark de Efteling in Kaatsheuvel is een wereld vol wonderen. Er is echt voor iedereen wat wils, voor snelheidsduivels die voor de achtbanen gaan, de hele familie voor de overige attracties, maar ook voor kleine kinderen is er zo veel te zien en te beleven. De supersnelle attracties,de prachtige parkshows in het park en de sprookjesachtige belevenissen. Al bijna 70 jaar ligt de Efteling in een prachtige omgeving te wachten om jong en oud te verwennen met zo veel moois en leuks. Er zijn verschillende soorten kaartjes voor het park, voor een korter of langer verblijf. Met een actiecode voor de Efteling kan je deze kaartjes voordeliger aanschaffen, waardoor je bezoek aan dit geweldige park nog leuker wordt.

-> Bekijk hier alle actiecodes!

Actiescode voor de Efteling

De Efteling is het grootste themapark van de Benelux en prijkt steevast bovenaan de ranglijst van de meest bezochte pretparken in Europa en ter wereld. De Efteling wordt regelmatig overladen met diverse prestigieuze prijzen. Ook best uniek is dat de Efteling sinds 2010 het hele jaar geopend is. De romantische stijl en sfeer die Anton Pieck voor ogen had toen hij onder andere het Sprookjesbos in 1952 ontworpen had, is er nog steeds in de Efteling. Maar ook de nieuwe attracties en stijlen zorgen er voor dat het park zich elke keer weer positief ontwikkelt en vernieuwt. Door de muziek uit de luidsprekers, de mooie natuur in en rondom de Efteling wordt er een sprookjesachtige sfeer gecreƫerd die er al jaren voor zorgt dat mensen dit themapark (blijven) bezoeken. Wil jij ook de Efteling bezoeken en ben je op zoek naar een actiescode? Bezoek deze pagina van de Efteling voor een kortingscode!

Er is het Sprookjesbos, er zijn de sprookjesfiguren, het Spookslot, een theater, vakantiepark, hotels, het Efteling Golfpark, Villa Pardoes, het vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen en een enorm en prachtig natuurgebied, kortom de Efteling is veel meer dan zomaar een pretpark. Het park zelf bestaat uit vijf themagebieden, die verdeeld zijn over een totale oppervlakte van maar liefst 72 hectare.

De Efteling

In het Sprookjesbos ga je met de Droomvlucht en verplaats je je met de stoomtrein. Er is de monorail, het madhouse, Villa Volta en nog veel meer. Op het Anton Pieckplein kan je zweven en draaien in de molens. Het theater binnen, het openluchttheater en het live entertainment zorgen voor wervelende shows en vermaak.

Binnen het thema Anderrijk vind je de populaire wildwaterbaan, het Spookslot, de Fata Morgana en de bobbaan. Het Reizenrijk biedt het Avonturendoolhof, de vijver met Gondoletta, het schitterende uitzicht vanaf de Pagode vanaf het uitkijkplatform. De theekopjes bij Monsieur Cannibale kent ook bijna iedereen en nog meer spanning en snelheid biedt natuurlijk de overdekte achtbaan, de Vogel Rok.

Maar de echte diehards komen aan hun trekken in Ruigrijk, waar je de Python vindt, de stalen achtbaan, Joris en de Draak, de houten tweelingachtbaan, de Vliegende Hollander, een bijzondere combinatie van een darkride en waterachtbaan en een van de nieuwere attracties, de spectaculaire dive-coaster Baron 1898.

En niet te vergeten het schommelschip, de rupsbaan, de speeltuintjes, de traptreintjes, de Efteling biedt zoveel meer. Het grote aanbod aan horeca (25 gelegenheden), de winkels voor mooie souvenirs en de vele mogelijkheden om bij het park te overnachten maken een verblijf in de Efteling tot een onvergetelijke ervaring. Het Efteling Hotel heeft zelfs vier sterren. Bijzonder is ook Villa Pardoes, waar ernstig zieke kinderen samen met vrienden en familie kunnen verblijven om er vakantie te vieren. Er is bijna te veel om op te noemen!

Efteling bezoeken met korting

In ieder geval zijn er ook heel veel manieren om je tickets te boeken, waarbij je zelf bepaalt hoe uitgebreid je het wilt maken. Online op de Efteling website krijg je al een korting van twee euro per kaartje. Hou vooral ook de website van de Efteling zelf in de gaten, om te kijken of er speciale aanbiedingen en acties zijn.

-> Kaartjes bestellen met korting