Efteling kaartjes

Voor de Efteling gaat heb je kaartjes nodig. Daar heb je verschillende manieren voor. De meest voordelige manier vaak is deze online via de website van de Efteling aan te schaffen. Je kunt ze ook ter plekke kopen aan de kassa van de Efteling of bij één van de voorverkoopadressen. Lees gauw verder over het kopen van de tickets.

Het kopen van tickets kan het makkelijkst en voordeligst via de website van de Efteling. Wanneer je online besteld ontvang je korting én hoef je niet in de rij te staan bij de ingang van het pretpark. Bovendien is de entree voor kinderen tot en met 3 jaar altijd gratis zijn.

BESTEL HIER KAARTJES MET KORTING

Kortingsacties voor de Efteling

Los van de reguliere tickets die aan de kassa of online verkrijgbaar zijn, zijn er nog andere manieren om voordelige Efteling kaarten te kopen. Het pretpark werkt regelmatig samen met een grote supermarktketen. Als je daar spaart voor Eftelingzegels krijg je €10,00 korting per kaart. Ook hebben wij een overzicht met actiecodes voor de Efteling. Daarnaast krijg je via deze pagina van de Efteling website gegarandeerd korting op je kaartjes!

Het grootste voordeel van online je kaartje kopen is dat je niet in de rij voor de kassa hoeft te staan als je naar binnen wilt. Dat is een beetje zonde van je tijd, want die tijd die je bespaart door niet te hoeven wachten, kan je dan mooi doorbrengen in het pretpark. Ook scheelt het kopen van een kaartje via een website je benzine- of openbaar vervoerkosten naar één van de voorverkoopadressen. En als je de Efteling kaartjes online koopt, kun je ook meteen een parkeerticket aanschaffen als je met de auto komt. Daarmee kun je na afloop van je bezoek aan het park meteen wegrijden. Wel zo prettig na een ongetwijfeld erg leuk, maar vast toch ook wel vermoeiend dagje. Verder kun je online verschillende arrangementen afsluiten, zoals het ‘Ticket Extra’ en ‘Ticket Luxe’ waarmee je een half uur eerder naar binnen mag in het park.

Geldigheid Efteling kaartjes

De kaarten die je bij de Efteling zelf koopt, zijn tenzij anders aangegeven, het hele jaar geldig. Je zit dus niet vast aan een vaste dag, week of maand. De Efteling maakt wel verschil tussen kaartjes in het hoogseizoen in juli en augustus en de overige maanden. De kaartjes die je voor juli en augustus koopt, zijn alleen in die twee maanden geldig. De Efteling kaartjes koop je trouwens niet op naam, dus ze zijn gewoon overdraagbaar.

Efteling kaartjes uitprinten

Na je bestelling en betaling via de website krijg je de Efteling kaartjes in je mailbox. Je kunt de kaartjes zelf uitprinten, maar je mag bij de ingang ook laten zien op je smartphone of tablet. Dat laatste is meestal wel zo handig, want daarmee bespaar je weer papier. Als je je kaartjes bij de kassa van de Efteling of bij een van de verkooppunten koopt, krijg je wel een papieren kaartje. De kaartjes worden bij de entree door de Efteling gescand, dus als je ze uitprint, zorg dan dat de print duidelijk leesbaar is. Als je de kaartjes online besteld hebt, maar je bent de bevestigingsmail kwijt, dan kun je via de veelgestelde vragen op de website contact opnemen met de Efteling. Dat kan via Facebook Messenger, telefonisch, via de chat of door het sturen van een e-mail. Op basis van je gegevens is het dan mogelijk om de bevestigingsmail opnieuw aan je toe te sturen.

Efteling kaartjes voor groepen

Als je met meer dan 20 mensen naar de Efteling gaat, is een groepsarrangement voordeliger. Echt handig als je met de hele familie op stap gaat of met je sportvereniging. Op de website van de Efteling lees je hoe je die tickets kunt bestellen. Ook voor schoolreisjes zijn er speciale arrangementen. En natuurlijk kiest de echte Efteling-fan voor een heel voordelig abonnement!