Efteling korting

Als dagje uit is de Efteling echt een geweldige belevenis: je hebt dan voor een paar uur echt het gevoel in een andere wereld te zijn. Maar de kaartjes zijn niet goedkoop, en helemaal als je op je portemonnee moet letten. Maar er zijn wel degelijk mogelijkheden om je toegangskaarten voor de Efteling voordeliger, dus met korting aan te schaffen. Bijvoorbeeld door online je kaarten te kopen, of om als groep te gaan met een arrangement. Of als je vaker van plan bent naar de Efteling gaan, kan je kiezen voor een abonnement. Hieronder lees je meer over deze kortingen.

Direct tickets met korting bestellen

Dagje Efteling met korting bestellen

Efteling kortingDe snelste en goedkoopste manier is dus het online bestellen van het kaartje. De Efteling zelf maakt hier ook reclame voor, want als je via de website koopt, krijg je € 2,00 korting per kaartje. Als je met meer mensen gaat, wordt die korting nog interessanter. Ook een voordeel is dat je de kaartjes niet uit hoeft te printen, want het kunnen tonen van je toegangsbewijs bij de ingang op een smartphone of tablet mag ook.

Leukste pretpark van Nederland

We kunnen wel stellen dat de Efteling echt een van de meest bijzondere pretparken van ons land is. Iedereen kent de Efteling, en niet alleen in Nederland, ook daarbuiten is de Efteling beroemd en bekend. Dit komt vooral door de manier waarop de Efteling is ingedeeld en opgebouwd. In de meeste andere attractieparken zijn de attracties het meest belangrijk. Er zijn meestal wel een paar winkels en wat horeca, maar daar houdt het dan wel mee op. Sommigen vinden dit prima, maar bij de Efteling word je een compleet andere wereld aangeboden, waarin de attracties natuurlijk ook een heel belangrijke rol spelen, maar waarbij de combinatie met fantasie, sprookjes en verhalen er voor zorgen dat de Efteling veel meer is dan alleen maar een pretpark.
Bijna alle recensies over de Efteling zijn heel positief. De ene vaak nog enthousiaster dan de andere. Veel mensen sluiten een abonnement af om nog vaker de ervaring van de Efteling mee te kunnen maken. Kinderen vinden de Efteling geweldig omdat daar hun dromen en fantasieën uitkomen, en wat is er mooier en beter dan dat als je een kind bent. Door deze populariteit groeit het aantal bezoekers elk jaar weer.

Hierdoor blijft het park zich ontwikkelen, verbeteren en is het elke keer weer een verrassing, ook voor mensen die vaker naar de Efteling gaan, want er is steeds weer wat nieuws te beleven en ontdekken.
De Efteling is zelfs meerdere keren nationaal en op Europees niveau bekroond als pretpark en om een of meerdere attracties en dat heeft nog meer bijgedragen aan de populariteit van de Efteling. Voor jong en oud is de Efteling een heerlijke belevenis, ook voor mensen die het financieel niet zo breed hebben. Als je met een groep gaat, krijg je namelijk ook korting.

Overnachtingen in de Efteling last-minute boeken

De Efteling heeft eigen hotelkamers, (vakantie)woningen en appartementen. Die kan je natuurlijk ruim van te voren boeken, maar als je ineens bedenkt dat je je verblijf bij de Efteling graag wilt verlengen met een overnachting, kan je ook heel goed last minute reserveren. 
Je kunt ook overnachten in de Efteling. Het pretpark heeft haar eigen appartementen, vakantiewoningen of hotelkamers. Die kun je ver van te voren boeken, maar als je meer zin hebt in een spontane overnachting in combinatie met bezoek aan het park, dan kies je voor een last minute boeking of een aanbieding. Via de link op de website naar “Overnachten bij de Efteling” zie je welke aanbiedingen en last minutes er zijn. Als er nog een groot aantal kamers vrij zijn, is er vaak veel (last minute) voordeel te behalen.

Overnachten bij de Efteling last minute boeken

Groepsarrangementen bij de Efteling

Met een groep vanaf 20 personen zijn er gunstige tarieven voor entreeprijzen en overnachtingen. Ook als je van plan bent om vaker naar de Efteling te gaan kan het interessant zijn om uit te rekenen of een abonnement voordeliger zou kunnen zijn dan steeds een los kaartje te kopen.

Bekijk alle Efteling korting acties