Efteling parkeren

Bij de Efteling parkeren? Op deze pagina vind je alles over het parkeren bij de Efteling. Voor bezoekers van de Efteling zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Hieronder volgt meer informatie over het parkeren bij de Efteling.

-> Alle parkeerinformatie bij de Efteling

Kosten parken bij de Efteling

Voor gemotoriseerde voertuigen kost het parkeren € 10,00 per dag. Het parkeerticket is online aan te schaffen. Voor elektrische auto’s zijn oplaadpunten aanwezig, tegen betaling. Een oplaadkabel moet men zelf meenemen. De parkeerwachters kunnen je naar de aangewezen plek leiden. Voor touringcars is parkeren gratis.

Brengen en ophalen

Het brengen en ophalen van mensen naar en van de Efteling kan alleen op het speciaal daarvoor aangewezen terrein. Dat is te vinden door de borden richting de bushaltes te volgen. Men mag niet stilstaan bij de bushaltes zelf. Mensen in een rolstoel hebben ook een speciale breng- en ophaal locatie. Volg dan de verkeersborden “Efteling Bosrijk”, rechts van de hoofdingang bij de fietsenstalling is deze locatie te vinden.

Gasten van het Efteling Hotel, Efteling Bosrijk en het Loonsche Land

Gasten van deze accommodaties mogen daar gratis parkeren. Het parkeerterrein van deze accommodaties bevindt zich bij het hotel. Via een speciale ingang is het park vanuit het Efteling hotel te bereiken. Voor gasten van Efteling Bosrijk en het Loonsche Land is het park is vanaf de parkeerplaats lopend of met een treintje te bereiken. Voor elektrische auto’s zijn bij alle accommodaties gratis oplaadpunten beschikbaar. Ook hier moet wel zelf een laadkabel worden meegenomen.

Accommodatie adressen

Efteling Hotel
Horst 31
5171 RA Kaatsheuvel

Efteling Bosrijk
Eftelingsestraat 7
5171 RP Kaatsheuvel

Efteling Loonsche Land
Eftelingsestraat 5
5171 RP Kaatsheuvel

Parkeren voor bezoekers van het theater

Bezoekers van een voorstelling in het Efteling Theater mogen parkeren bij de hoofdingang van het Efteling Park. Speciale parkeerkaarten zijn alleen te koop in het theater zelf en kosten € 7,50.

-> Meer info over parkeren bij de Efteling