Oud en nieuw in de Efteling

Als je het nieuwe jaar echt op een heel andere, bijzondere manier beginnen? Heb je wel eens gedacht aan een sprookjesachtig oud en nieuw in de Efteling?! Een magische belevenis voor het hele gezin, maar natuurlijk zeker zo leuk met je geliefde of met vrienden. Een ticket koop je al voor € 40,00 en kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis mee naar binnen. Lees hieronder wat je kunt verwachten van deze feestelijke, winterse avond.

Bestel hier tickets voor oud en nieuw in de Efteling

Oud en nieuw en de Winter Efteling

Tijdens oud en nieuw is het natuurlijk de Winter Efteling, en in die periode is het sowieso nog sprookjesachtiger in het park. De Efteling is sfeervolle verlicht, er zijn winterse muziekjes en vreugdevuren om je heerlijk bij op te warmen. Op de laatste dag van het jaar wordt het allemaal nog magischer en kan je oud en nieuw tot maar liefst 01.00 uur vieren in het park. Ook alle attracties zijn tot die tijd geopend. En bij oud en nieuw horen natuurlijk champagne en oliebollen, dus die zitten in ieder geval bij de prijs inbegrepen. En als letterlijke klap op de vuurpijl, kun je genieten van een prachtige vuurwerkshow. Parkeren tijdens dit evenement is gratis.

Oud en nieuw arrangementen bij de Efteling

Na dit mooie feest heb je waarschijnlijk helemaal geen zin meer om helemaal weer naar huis te rijden en wil je lekker je bed in duiken. Ook daarvoor heeft de Efteling oud en nieuw arrangementen samengesteld, waarmee je twee, of zelfs vier nachten in één van de Efteling accommodaties kunt blijven slapen. Tijdens je verblijf heb je onbeperkt toegang tot de Winter Efteling en natuurlijk tot het oud en nieuw feest. Én word je op 1 januari wakker op de meest magische plek van Nederland! Mooier dan dat kan het nieuwe jaar voor jou toch niet van start gaan?