Julianatoren drukte

Kinderpretpark de Julianatoren in Apeldoorn is voor jonge kinderen een geweldig dagje uit met leuke attracties en uren speelplezier met de glijbanen, achtbanen en nog veel meer. Het is niet voor niets een van de meest populaire attractieparken van Nederland en het is er meestal behoorlijk druk. Hieronder wat tips om de grootste drukte te vermijden en zo optimaal mogelijk genieten van je dagje Julianatoren? Lees dan gauw verder.

Net als bij de meeste attractieparken is het aan te raden om de Julianatoren buiten de (zomer)vakantieperiodes te bezoeken. De Julianatoren is in het hoogseizoen en schoolvakanties een heel populaire attractie. In de wintermaanden is het rustiger en kan je op je gemak alle attracties in het park proberen!

-> Ga naar de website van de Julianatoren

Bijzondere dagen

Kinderpretpark de Julianatoren heeft ook shows en meet en greets met Jul en Julia de Muis. Op deze dagen is het nog drukker dan normaal in het park. Daarom is het beter om het park op een dag te bezoeken dat er geen bijzondere evenementen gepland zijn.

Doordeweeks

De weekenden zijn bij de Julianatoren ook altijd drukker dan de doordeweekse dagen. Voor de allerkleinsten is het een waar speelparadijs, dus het is een heel populaire bestemming voor mensen met jonge kinderen die vaak hun bezoek in het weekend of in de schoolvakanties plannen, waardoor het dan extra druk is. Als je het goed plant en buiten die periodes naar de Julianatoren kunt gaan, zal je bezoek zonder lange wachtrijen zijn en heb je een heerlijk rustig dagje uit in Apeldoorn.

-> Meer informatie over de actuele drukte