Pretpark Tivoli

Park Tivoli is een familiepretpark bij Berg en Dal, dichtbij Nijmegen. Vooral voor voor jongere kinderen, tot ongeveer acht jaar, is dit park leuk om met het hele gezin te bezoeken, maar ook voor oudere broers en zussen is er genoeg te doen.

-> Tivoli tickets bestellen met korting

Attracties in Tivoli

Kleine kinderen kunnen bijna in alle van de ongeveer dertig attracties, vrij uniek voor een pretpark. Bij de meeste parken moet je echt zoeken waar je peuter of kleuter in mag, maar bij park Tivoli is dit geen enkel probleem. Attracties zoals het Vliegende piraatje, Buggy’s, De Regenboogreis, Harm’s kippenfarm en het mini reuzenrad mogen de kleintjes allemaal in. Verder is er nog een spring- en speelparadijs. De grote broers en zussen kunnen zich uitleven in de Bee Bee of varen in de botsbootjes.

Binnenspeeltuin

Als het regent, is dat geen probleem, want dan is er de binnenspeeltuin Circus Fun City. Daar zijn klim- en klautertoestellen, ballenbakken, glijbanen, touwbruggen en playstations!
Midgetgolf. De 18-holes midgetgolfbaan in piratenthema is onderdeel van het park en gratis voor alle bezoekers, jong en oud. 

Toffi en Tiffi

Toffi en Tiffi zijn de mascottes van park Tivoli en vermaken de kinderen die op bezoek zijn in het park. Ze zijn te zien in een van de shows, en als ze in het park rondlopen kan je met ze op de foto. Wie is jouw favoriet?

Schoolreisje of kinderfeestje

Park Tivoli is niet zo groot en daardoor heel overzichtelijk. Ideaal dus als schoolreisje. Maar ook om je verjaardag te vieren is het een heel leuk pretpark. Je kunt de attracties combineren met een potje midgetgolf, een kidsbox, taart en ranja of kinderchampagne. Als je in de buurt van Tivoli op vakantie bent, is dit pretpark prima te combineren met een bezoek aan het Afrika Museum en museum Orientalis.

Tivoli adres

Amusementspark Tivoli
Oude Kleefsebaan 116
6571 BK Berg en Dal (bij Nijmegen)