Roompot vakantiepark in de buurt van de Efteling

De Efteling in Kaatsheuvel¬† (Noord-Brabant) is al meer dan 65 jaar een magische plek voor jong en oud. In dit pretpark vind je talloze sprookjes, spectaculaire parkshows en spannende attracties. Wilt je tijdens je vakantie de Efteling bezoeken? Dan is het een aanrader om voor een vakantiepark nabij de Efteling te kiezen. Wij hebben een aanrader, namelijk Roompot vakantiepark “De Katjeskelder”.

Dit vakantiepark van het welbekende Roompot is gelegen om ongeveer 22 minuten rijden van de Efteling. Tijdens een weekend, midweekje of hele week vakantie kan je dus leuk een dagje uit naar het bekendste pretpark van Nederland. 

Pretpark voor jong en oud

De Efteling is zeer geschikt voor een betoverend dagje uit voor iedereen. Voor jong en oud zijn er verschillende leuke activiteiten te beleven, denk aan: sprookjes, achtbanen, parkshows, culinair genieten en nog veel meer. De Efteling is niet voor niets het meest bezochte pretpark van Nederland. Met gemak vermaak je jezelf de hele dag en beleef je een magische dag!

Vakantiepark “De Katjeskelder” nabij de Efteling

De Katjeskelder is een vakantiepark van Roompot gelegen in Oosterhout (NB) en beschikt over vele faciliteiten, waaronder: recreatieprogramma, overdekt zwembad, sport en animatie, recreatieruimte, midgetgolf, speeltuinen, bowlingbanen en nog veel meer. De dagen dat je niet naar de Efteling gaat kan je je dus uitstekend vermaken op dit prachtige vakantiepark dat gelegen is midden in de natuur. Een echte aanrader. Via Bespaardeals ontvang je ook nog eens korting op je verblijf!