Safaripark Beekse Bergen

Bij safaripark Beekse Bergen in het Brabantse Hilvarenbeek kan je op safari in ons eigen Nederland! Met de auto, bus, boot of te voet en ontmoet je meer dan 150 verschillende soorten dieren. Dat is leerzaam, leuk en spannend, omdat alle dieren in het park uniek zijnl. Als je goed naar de dieren kijkt in de natuurlijke omgeving die daar gecreëerd is, kan je zien hoe ze worden gevoerd. Je kunt luisteren naar ervaren rangers en als je weer huiswaarts gaat heb je een onvergetelijke dag beleefd én ben je een echte expert op het gebied van allerlei wilde dieren.

-> Dagtickets met korting bestellen!

Beekse Bergen

Bij Beekse Bergen ben jij degene die bepaalt hoe je je dag indeelt. Elke safari is uniek en stuk voor stuk kom je via de verschillende routes langs de diverse dieren. Je hoeft dus niet te kiezen, want met een dagticket is geldig voor alle safari’s. Als je een complete beleving wilt doe je alle safari’s, en jij bent degene die bepaalt in welke volgorde die jij wilt doen. Op die manier vergroot je de kans om een afwisselende dag te beleven die bestaat uit het ontmoeten van diersoorten die variëren van stokstaartjes, doodshoofdaapjes, allerlei dieren daar tussenin tot de complete big five. Ook een pinguin en een zeeleeuw kan je tegenkomen op je safari, misschien minder voor de hand liggend dan de chimpansees, krokodillen, jachtluipaarden en tijgers die je eerder verwacht en zult zien: een nieuw avontuur wacht op je .

Safari

Elke nieuwe safari maakt het avontuur bij de Beekse Bergen completer. Bij een boottocht kan je op een ontspannende manier dieren in en om het water zien. Met je eigen auto rijd je de safari in je eigen tempo. In de bossen en savannes ontmoet je bijvoorbeeld kamelen, leeuwen, zebra’s en giraffes. Bij de bussafari vertelt de ranger aan jou en je groep van alles over de dieren die je onderweg ontmoet, zoals olifanten, neushoorns, struisvogels en gnoes. Bij de wandelsafari ben je het meest actief bezig. Je komt oog in oog te staan met wilde dieren zoals jachtluipaarden, hyena’s en leeuwen en dat op een veilige afstand. Onderweg kom je verzorgers tegen die de dieren voederen. Ook staan er speeltoestellen waar de kinderen op kunnen klauteren en klimmen. Zo’n safari in eigen land wordt een onvergetelijke ervaring!

-> Op safari met korting? Klik hier!