Beekse Bergen adres

 Het adres van het altijd leuke familiepark de Beekse Bergen. Een avontuurlijk dagje uit in de Brabantse Beekse Bergen.
In het Brabantse Hilvarenbeek vind je de Beekse Bergen, een prachtig decor voor een dagje weg met familie of vrienden. Wil je jachtluipaarden van dichtbij zien, zebra’s spotten of opzoek naar roofvogels? Bij de Beekse Bergen ben je aan het juiste adres als je roofvogels wilt spotten en jachtluipaarden en zebra’s van dichtbij wilt zien. Het avontureneiland biedt alle gelegenheid om te klimmen en te klauteren. De slingerende waterglijbaan geeft glijden een nieuwe dimensie en als je van ontdekken, water en plezier houdt, kom je bij Speelland de Beekse Bergen helemaal aan je trekken. Als je dit alles combineert in een dag, vind je het ultieme avontuur. Maar waar ligt dat geweldige park voor jong en oud eigenlijk?

-> Dagtickets met korting bestellen

Beekse Bergen adres

De Beekse Bergen liggen midden in Brabant bij de plaats Hilvarenbeek. Het adres is:

Beekse Bergen 1

5081NJ Hilvarenbeek

Nederland

Hoe kom je bij Beekse Bergen met de auto?

De Beekse Bergen liggen heel centraal in Nederland. Vanuit de grote steden Amsterdam, Utrecht, Nijmegen en Antwerpen is het ongeveer een uur rijden met de auto om dit mooie park te bereiken. Vanuit Eindhoven en Breda ben je zelfs minder dan een half uur onderweg naar de Beekse Bergen. De reistijd naar de Beekse Bergen hoeft dus geen belemmering te zijn om een bezoek aan dit park over te slaan.

De mogelijkheden met het openbaar vervoer

Binnen Nederland zijn de Beekse Bergen te bereiken door de trein naar Tilburg CS te nemen. Vanaf dat station neem je bus 142 of 143 richting of via Hilvarenbeek. De halte waar je uit moet stappen, heet heel gemakkelijk ‘Beekse Bergen’. Kom je uit België, dan kun je het beste per trein naar Turnhout reizen en daar overstappen op bus 450 naar Tilburg. In Tilburg kan je dan ook bus 142 of lijn 143 nemen naar de Beekse Bergen.