Wildlands korting

Misschien vraag je je af hoe je aan een Wildlands ticket met korting kunt komen. Dit is niet heel lastig want in de ticketshop van Wildlands zijn altijd tickets met voordeel te vinden. Door online de kaartjes te kopen kan je altijd €5,- korting krijgen. Dat doe je heel eenvoudig door direct via deze weg te bestellen. Naast de korting van €5,- zijn er ook nog andere voordelen, zoals de Zilver en Goud tickets.

Het voordeel van Zilver en Goud Tickets bij Wildlands
Wanneer je een Zilver ticket voor Wildlands bestelt, dan krijg je niet alleen je entree, maar ook een snackmenu. Daarin zit Patat, saus, een snack naar keuze en een frisdrank. Dat scheelt je dus nog en €2,45. Wil je in de shop iets kopen, dan krijg je met je Zilver ticket nog eens 10% korting. Kies je voor Goud, dan krijg je ook nog eens onbeperkt koffie of thee gedurende dag en is shopkorting 15%. Dit is dus flink!

-> Tickets met korting

Een Wildlands abonnement, maar dan met korting
Een keer Wildlands is natuurlijk niet genoeg. Dat wil je vaker. Dan is het slim om een voordelig abonnement te nemen. Dit kan je vinden op de abonnementenpagina. Daar vind je ook alle informatie die je nodig hebt. Dat abonnement gaat ook nog eens direct in, dus je hebt direct al korting op je entreeprijs. Die krijg je dan terug als bonus omdat je een abonnement hebt afgesloten.

-> Goedkope tickets bestellen