Wunderland Kalkar

Als er iets aantrekkelijk is aan Wunderland Kalkar, dan is het wel de all-inclusive manier waarop je kunt genieten. Dat betekent dat je voor één prijs een hotel, onbeperkt eten en drinken, entertainment en entree tot Kernie’s Wunderland krijgt. Daarnaast is ook de dagtrip met alles erop en eraan heel populair. Dat komt vooral door de bijzondere locatie. Dat is een voormalige kerncentrale die is omgebouwd tot superluxe hotel en entertainmentcentrum.

-> Bezoek de website van Kalkar

Kernie’s Wunderland

Het pretpark Kernie’s Wunderland heeft een flink aantal attracties. Het is daardoor een soort kruising tussen een pretpark en een kermis te noemen. Het is vooral een leuk park voor de jongere kinderen. Al zijn er ook leuke attracties voor de meer volwassenen. Samen met het feit dat alles erop en eraan zit, is het dus ook fijn voor Nederlanders om hier een weekend of weekje naartoe te komen.

Voorbeelden zijn:

– Een klimwand

– Grote zweefmolen

– Achtbaan

– Wildwaterbaan

– Ponytrain

– Draaimolen

– Safari adventure

– Karten

– Drag Star racen

Wunderland Kalkar is niet de enige attractie die in deze streek te vinden is. De oude gebouwen van de stad zijn zelf ook al een bezienswaardigheid. Daarnaast is er veel aandacht voor kunst. Ook hier kunnen liefhebbers hun hart ophalen.

De kosten

De reden waarom het park veel bezoekers trekt is natuurlijk de beperking van de kosten. Een midweek of weekend all-inclusive verblijven met alles erop en eraan maakt het natuurlijk wel heel aantrekkelijk. Voor de prijs is dan dus de overnachting, alle maaltijden, de drankjes, snacks en toegang tot het park en drankjes in de bar te krijgen. Daarbij wordt er ook voor gezorgd om maaltijden van goede kwaliteit te bieden waarbij voldoende keuze is. Ook de drankjes in de bar zijn meer dan de moeite waard.

Alsof de kosten zo nog niet genoeg beperkt worden, zijn er vaak ook nog eens last minute aanbiedingen voor het park. Verschillende mogelijkheden worden dan geboden als het gaat om de combinatie overnachting met entree tot het park Wunderland Kalkar. Al is het ook mogelijk om gewoon een dagtrip te boeken naar het park. Het is wel slim om vooraf online de kaarten te bestellen. Die worden dan direct gemaild zodat ze direct in huis zijn. Vooraf bestellen scheelt per volwassene €5,- op de prijs. Bovendien hoeft er dan niet in de rij bij de kassa worden gestaan.

-> Wunderland Kalkar aanbiedingen